Pinja Potasev on laatinut vastuullisen meikkioppaan nuorille



Pinja Potasev / WSOY 2024 / arvostelukappale

Pinjan meikkikirja on herkullisiin väreihin puettu kattava ja inspiroiva meikki- ja ihonhoito-opas nuorille. Tällaiselle kirjalle luulisi olevan paljon tilausta. Meilläkin on nyt vuoden verran tasapainoiltu "skincareen" liittyvissä asioissa: tarvitseeko esiteini oikeasti mitään ihonhoitotuotteita ja jos tarvitsee, mitkä ovat turvallisia vaihtoehtoja? Onko olemassa joku oikea ikä aloittaa meikkaaminen?

Pinja Potasev on somevaikuttaja, jonka kauneuspainotteista sisältöä seuraa yli 100 000 lasta ja nuorta. Potasev on koulutukseltaan meikkaaja-maskeeraaja ja kosmetologi, joten hän todennäköisesti ja toivottavasti tietää mistä puhuu vinkatessaan meikeistä ja ihonhoitotuotteista seerumijanoiselle nuorisolle.Idea tähän kirjaan syntyi Potasevin mukaan siitä, että meikkaamisen perusjutut tuntuvat edelleen olevan se kaikkein kysytyin aihe.

Kirja alkaa aikuisen näkökulmasta lupaavasti:

"Hyvä ihonhoito ei tarkoita monimutkaista päivittäistä rutiinia, vaan yksinkertaisia perusasioita..."

Olen nimittäin huomannut, että lapset alkavat helposti suorittaa jotain 10-portaista ihonhoitospektaakkelia bootcamp-asenteella, jos aikuinen ei puutu asiaan. Lisäksi kirjassa korostetaan poskipäiden lisäksi sitä, että mitä nuorempi iho, sen vähemmän tarvetta kosmetiikalle. Kiitos siis kirjailijalle vastuullisesta asenteesta!

Pinjan meikkikirja sisältää

💋 Pinjan esittelyn
💋 meikkitutoriaaleja eri tilanteisiin
💋 välinetietoa
💋 ihonhoidon perusasioita
💋 testejä
💋 upeita kuvia.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon kirja: Mio, poikani Mio

Vieläkö 1880-luvun Pikku Heidi kiinnostaa?

Viikon kirja: Ronja ryövärintytär